Stuur e-mail mail_outline  

over MIJ
Als meisje liep ik al met de camera in mijn hand. Nooit had ik bedacht dat ik van mijn hobby, mijn werk kon maken.                                        
In 2006 zocht ik een nieuwe uitdaging en kwam terecht bij de Fotoacademie. In 4 jaar tijd heb ik de studie tot vakfotograaf gevolgd en in 2010 afgestudeerd als professioneel fotograaf in de richting portret.
Ik hou van mensen en van hun verhaal. Met enige regelmaat krijg ik te horen dat de geportretteerde er niet van houdt om op de foto te gaan. Maar " ik hou juist van het werken met echte mensen en het in beeld brengen van hun verhaal".                                                                                           
Met mijn nieuwsgierigheid, openheid en zonder tijdsdruk komen we altijd tot een mooi resultaat waar de persoon zichzelf kan zijn. Een beeld maken waarin jouw verhaal wordt verteld dat is mijn passie.
"Be yourself because an original is worth more than a copy"
De afgelopen meer dan 10 jaar heb ik voor veel mooie grote en kleine bedrijven mogen werken. Deze veelzijdigheid is wat het werk mooi maakt. Wil je weten wat ik voor jou kan doen, bel of mail mij!
Tot mijn klantenkring horen oa:
Treant, Gemeente Emmen, Lefier, Zorggroep Tangenborgh, Losan Benelux, Prysmian group, Harwig, Baaz&Co, KNSA, Bidfood, magazine Lourens, Lampe therapie, Openbaar onderwijs, Onderscheidend scheiden, Center parcs, Rabobank, Philips, Tasty Basics ,Royal A-ware, Sedna, NHL Stenden, Tandtechniek Emmen, Teijn, PVDA, Werk en vakmanschap, Villa5, Weyond 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston